Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Pěkný článek, akorát to má jednu chybu. V odkazu, ve kterém autor čerpal tyto chytrosti a na který se odvolává - http://www.dw.de/hollande-to-meet-putin-in-surprise-moscow-visit-reports/a-18113463 se píše úplně o něčem jiném. Nevím , jestli autor je takový lhář nebo neumí anglicky, ale dělá z nás pěkný blbce.

11 0
možnosti

Ani první odkaz ovšem neobsahuje "vyhlášení války Rusku", jak pan autor tvrdí. Člověk jen žasne, co všechno si ještě naši spiklenci proti americkému brouku dokáží vymyslet. ;-D

14 3
možnosti
PS

Zajímavé, že hrajete hru - USA zlý chlapec a Rusko - hodný ohrožený hoch. Ale hodní, ohrožení hoši sebrali výsostné území sousednímu státu , provokují svými přelety bez navigačního spojení nad výsostnými území dalších států, riskují střes s dopravními letadly, bombardovaly Grozné, posílají vojáky na Doňeck a Luhansk i s takny a těžkou technikou a vyhrožují celému světu a svým sousedům. Není to náhodou fakt , na který je třeba myslet? USA jsou naši spojenci, kteří drží naši svobodu nad vodou a nebýt NATO , tak už na Václaváku tančí kozáčky zelení mužíčkové. Vaše teorie jsou směšné. Západ nabízel Rusku partnerství ve všech směrech, ale diktátor putin usiluji o řinčení zbraní. Západ na čele s USA ne.

14 3
možnosti
JB

Partnerství mezi velmocemi z nichž jedna je na huntě, znamená, že se věci budou řešit a dělat podle silnějšího partnera. A to je asi základní důvod dnešních potyček. Pro nás z toho nic dobrého nekouká a fandové jedněch či druhých jsou podobní fandům Sparty a Baníku.

4 0
možnosti
LM

L47i88b94o52r 82M47a22l77ý

9. 12. 2014 23:38

Ano, v současné době jsou velké boje mezi kongresem USA a Pentagonem. Je to začátek konce mocných a válečné otrokářské politiky.

http://benjamin-fulford-cz.webnode.cz/news/schuzka-g-20-se-stala-totalni-porazkou-kabaly-a-rodiny-bushu-a-cohenu-zmizeli-ze-sveta-neznamo-kam-1/

2 6
možnosti
JB

Větší bláboly jsem už dlouho nečetl.

10 0
možnosti
VH

Možnost Vámi nevyslovená: Prostě komise dokončila práci. O vyšetřovací komisi se vědělo. Termín ukončení letos byl zadán. A komise zprávu vydala. (Že nejsou veřejné utajované skutečnosti je samozřejmost tak samozřejmá, že je asi pitomostí se o tom zmiňovat.)

9 3
možnosti

Vy máte dost, člověče. Začal jste dnes letem MH17 a den končíte tímhle? Jste skoro k politování.....

Posedlost konspiračními teoriemi má často příčinu v nějakých komplexech a myslím, že je to regulérní nemocRv

18 5
možnosti

Máte dobrý trénink z Protiproudu, že?RvRv

9 2
možnosti
VP

Vybavil se mi můj oblíbený Karel Čapek a Bílá nemoc. Třeba se Obama rozhodl po rozhovoru s doktorem Galénem "dělat mír". 

Otázka je, zda ho ještě okolí poslouchá.

Pro Putina, velkého Číňa (jméno se mě nechce googlit), velkého EU (netuším vlastně kdo to je) platí totéž.

0 0
možnosti
JR

J82a25r47a 44R95a83n43k

10. 12. 2014 5:41

Sice jsem Vasemu prispevku nerozumela, ale jedna se o senat, ten vydal report, ne Obama, asi mate problem s anglictinou;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik