Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Znevažování?, uvědomte si, kdo tady znevážil památku masakru studentů na Národní třídě?

14 7
možnosti
KV

K24a17r86e98l 11V49o49v96e30s

21. 11. 2014 11:43

Jak mohl znevážit "masakr" na Národní třídě ?  Studenti neuposlechli pokynu bezpečnosti k ukončení demonstrace a k rozchodu. Nebyla totiž na tom místě povolená. A volali nejen nejen  "Máme holé ruce", ale také "Jakešovo gestapo" "Esenbáci jsou sv..ě" apod.

Co by v takovém případě udělala třeba policie v USA ?

7 13
možnosti
VS

Pod hodně věcí z názorů autora bych se s čistým srdcem podepsal, a proto karmaR^.

17 6
možnosti
JV

Ony totiz vsechny demonstrace na vsech mistech povoleny nebyly ! V USA by obdrzeli povoleni a policie by tam stala na jejich ochranu!

2 1
možnosti
FK

Kolik lidí tu tedy bude furt nadávat na Zemana? Za měR^

18 7
možnosti
MS

Musíte si častěji měnit prádlo. :-)

5 9
možnosti
PBR

Mildo, v tomto případě neplatí podle sebe soudím tebe..Pan autor totiž naprosto perfektně ve svém článku vysvětlil původ smradu jež cítil..Takže jsi opět jako skoro pokaždé mimo...Ale ztracen úplně nejsi, kup si plenku a bude líp, ANO, bude líp..

11 3
možnosti
JT

omylem jsem klikl karmu. V úvodu už chybí jen sionisté, kteří dodali stroje na tisk těch červených karet.

ale také nesouhlasím s některými, kteří píší, že demonstrace byla nenásilná. I křik plný nenávisti umí být pěkně agresivní a to nemluvím o vajíčkách. Absolutně nesouhlasím s pojetím prezidentské funkce v podání p. Zemana, je mi z duše nepříjemné jeho lhaní, urážení, virózy a podobně. Přestože jsem ho nevolil a případně nikdy volit nebudu, protože prostě nemůžu, je to i můj prezident. Byl demokraticky zvolen a já musím respektovat většinovou volbu mých spoluobčanů, kteří přišli, stejně jako já, k volbám. 

Heslem listopadu 89 bylo: Nejsme jako oni. 

Ukázat červenou kartu ano. Avšak od nenávistného křiku, přes vajíčka není daleko ke kamenům a k násilí. Moje práva v demokracii končí tam, kde začínají práva toho druhého. Vajíčka byla hozena nejen na prezidenta Zemana, ale i na všechny jeho voliče. 

Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí bylo motem prezidenta Havla. Obávám se, že tady zvítězila stejná nenávist. a lež, kterou kritizujeme

20 7
možnosti
Foto

Trochu si protiřečíte. Co znamenaly červené karty? Nevěděli to mnozí z těch, co je drželi, ale jejich původní smysl vidím v provokativním rozdělování společnosti. Jestli tedy uznáváte, že prezident byl demokraticky zvolen, proč vytahovat nějako kartu? Jestli chcete něco prezidentovi sdělit, tak červenou kartou toho určitě nedocílíte. Mně někdo ukázat stop kartu, pak nevím, co po mně chce, jestli mám vypadnout nebo co vlastně. Musí mi to říci, jestli ho tedy vzhledem k jeho chování pustím ke slovu.

9 6
možnosti
Foto

"Tento systém se zbortí tak jako tak. Jednoho dne totiž už nebude od koho brát. Na nás je, jak moc se necháme dále manipulovat a jak dalece to necháme zajít." Aha, takže Zeman nejspíš nepatří k systému. Možná ani Putin nepatří k systému. Nějak tomu pořád nerozumím.. On je kapitalismus v Rusku nějaký lepší než jinde?

4 5
možnosti
JP

Jste úplně mimo. Tolik demagogie v jednom článku.

6 8
možnosti
JB

Vážený pane, absolutně nechápeme o co zde jde. Jste zcela mimo chápání dnešního světa. A to je velice smutné. Jak jste viděl, ti lidé nesli vlaj Tibetu a Ukrajiny, tedy států, kde jde dnes osvobodu. O tu, za kterou padli studenti v 1939, a za kterou se tak bil Karel Kryl, jehož odkaz nechápeme ani náhodou. Dnes jde opět o zachování svobody, o zamezení další totality, o zastavení dalšího tyran, co se rovná Hitlerovi či Stalinovi. Až to vy a vám pochopíte, bude zase pozdě jako v 1938 či 1947. Je škoda mladého člověka, co nevidí zlo a spojuje se s násilím, hrubostí a tyranismem.;-€:-/

10 12
možnosti
VS

Vážená paní, ano, dnes jde opět o zachování svobody a zamezení další totality, ale každý to chápeme jinak. Cituji z rozhovoru s jedním pravicovým sociologem a bohužel, musím s ním souhlasit:

" Když stojíte v tom davu, držíte červenou kartičku a všichni kolem vás také drží tu červenou kartičku a společně křičíte, tak si připadáte dobře jako součást nějakého vyššího celku a morálně si připadáte euforicky na výši. Ale když se na to dívá jiný člověk z dálky, tak vidí, že to je v podstatě fašizující hnutí. A to vyvolává obavy a nechuť. "

1 0
možnosti
KV

K84a32r37e45l 60V10o18v47e28s

20. 11. 2014 20:46

Naprosto výstižné. To asi v České televizi nepřečtou !!

16 6
možnosti
JK

Všichni co s tímto pánem nesouhlasí, nevadí, jste pro budoucnost stejně ztraceni...nevidíte realitu. Hledáte chyby u druhých a měli by jste u sebe. I to je podstata o čem pisatel píše, to co jsme my lidé dovolili jiným. Silný článek R^R^R^

24 8
možnosti
JP

Myslím, že právě on vidí chyby ve druhých. Jak za všechno zlo může politika (za posledních 25 let) a ne on, nebo kdokoliv jiný.

4 5
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik