Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

vazeni uvedomte si ze nejde o to co Zeman rika ale JAK TO RIKA. A za druhe pročtěte si jeho výroky a najde tam spousty, spousty polopravd a semt tam i zcela jasnou lež - tam je prvopočátek všech problémů.

6 6
možnosti
PC

Ale prave ze vubec nejde o to, JAK co rika. Uprednostnujete formu pred obsahem, stejne jako infantilni prazska kavarna?

3 0
možnosti
MS

Je čas začít myslet. Souhlasím. Kdy začnete, autore?

8 6
možnosti
JK

Díky, autore, docela souhlas..

Mi na tom všem děsně vadí tak šílená mediální manipulace. To někdo organizuje, a rozhodně mu (jim) nejde o normální lidi, ale o jeho (jejich) moc. Někdo moc potřebuje rozeštvat národ a Zeman jim svými výroky nahrává na smeč. 

Nemám nejmenší potřebu hájit Zemana, není můj šálek čaje, ale jeho blbé výroky byly spíš reakcí na různě se začínající články proti němu. Proč ? Protože nesouzní se servilním papuškováním maistreamu na téma Ukrajina apod. Či na udělení Ceny V.H. těm ruským holkám, protože tímto ta cena zcela ztratila prestiž. Západní civilizace se přestává řidit hodnotami Zdravého Rozumu, ale šílenou Politickou Korektností a z ní vzešlých všelijakých nesmyslných -ismů.. (např. multikulti) Všechno tohle patří k levicovým trendům, či "neolevicovým", kdy rodina, vlast, patriotismus jsou prohlašovány za překonané a zbytečné hodnoty. A z EU je dnes RVHP II., socialistická Dluhová Unie.

Tahle mediální masáž, manipulace, to je mé největší zklamání po Sametu. Že to bývalo zvykem Východu a vůbec "socialistického tábora míru", s tím člověk jaksi počítal a není tím zaskočený. Ovšem že se to začne linout ze Západu, že z nás dělají pitomce, tak to mě opravdu zklamalo a přestávám jim věřit, protože z nás dělají pitomce, jako to dělal minulý režim. Orwellova permanentní válka se stává realitou. Rozeštvi a panuj. 

Nesmířili se s prohrou v prezidentských volbách, a tak rozjíždějí novou kampaň. Budování Kultu osobnosti pro Havla, a ve jménu toho potřebují pošlapat vše, co se tu stalo. Čímž neříkám, že se nestaly i chyby. Ovšem většina to špatné hází jen na pár jednotlivých osob, a odmítá si připustit, že transformace stoprocentně znárodněného vlastnictví země na tržní systém byl neskutečně složitý problém. Včetně toho, že jsme nikde v zásobě neměli skvělé právníky se zkušeností  s "kapitalismem", rovněž tak další profese, natož politiky. Všechny země bývalé RVHP procházejí podobnými problémy i chybami, i nevýbornou prosperitou. A zapomíná se,

8 1
možnosti
JK

že od r. 2008 k naším vnitroproblémům přibyla celosvětová ekonomická krize, přinejmenším recese. A jelikož jsme neměli své "boháče", tudíž jsme padli, tak jako ostatní "východňáři",  "za oběť" nadnárodním, cizím firmám. A moc si toho ovlivnit, jako suverénní země, nemůžeme. Bohužel.

Takže ta šílená nespokojenost je sice pochopitelná, ale přes média si své zájmy takto řeší a přiživují zdejší nenávist - jiní. Ti, kteří tím sledují vlastní polívčičku.

A nejsem si jistá, kdo víc. Pravdoláskovníci nebo Babiš. Protože ta mediální štvanice naprosto není normální. Je účelová, hnusná..

6 1
možnosti
AH

Zajímavé jak příznivci prezidenta (autor) zcela vytěsní jednoduchý důvod proč ti lidé přišli (sprostý a nezvladatelný Zeman) a veškerou energii věnují teoriím o světové nadvládě bank a systému, jehož tajní vládci tisknou červené karty a mají jediný cíl: svrhnout českého prezidenta, který jim jako jediný brání v jejich plánu ovládnout svět (pomocí ČT)

12 5
možnosti
JK

No mediokracie tu jede naprosto nechutně a čt v tom vede.

3 1
možnosti
JK

Vy jste autore tak zcela mimo mou realitu, že nemá cenu s vámi polemizovat.

Kdyby ty papírky vyrobili a dodali čarodějové z Bradavic, bylo by mi to upřímně jedno. 

Byl to kultivovaný projev nesouhlasu s chováním a činy Miloše Zemana, t.č. prezidenta ČR. 

Vám se jeho práce líbí, nám se zase nelíbí. Vy máte právo ho ctít a máte zřejmě pocit, že si to zaslouží.  

Správně jste si všiml, že žijeme v demokratické zemi, budete tedy muset projevy nesouhlasu s vašim idolem zkousnout.

13 13
možnosti
JM

J40a13n47a 70M39e68r51o87p62e

22. 11. 2014 9:35

Vidíte, kdyby se ti lidi třeba přes facebook dohodli a každý přinesl kus červeného papíru, tak mi to vadit nebude. Ale to, že tam opravdu někdo pobíhá a evidentně distribuuje něco, co si stádo bere a já nevím, kdo to tam dal, to mi vadí. A mám z toho podobné pocity jako autor blogu - protože se stejně jako on ptám: "To ti lidi fakt přišli demonstrovat proti Zemanovi nebo je pak někdo jako stádo-dav zmanipuloval?" Trošku mi chybí jakákoli kreativita, jenom stádo čeká, kdo jim co předpřipraví. Pravda, že nejvíc mě dostaly demonstrace proti ACTA a o rok později si ti samí lidé jdou připínat placku toho, kdo ACTA za ČR nechal v první fázi podepsat. A vše tudíž opravdu nejspíše jen proto, že jejich stádo-kamarádi jdou taky, tak jdeme s nimi, bude sranda. Ne protože já něco chci, ne že si něco zjistím, o co jde, ale jen a pouze proto, protože ostatní, tak jdu s nimi. Takoví by fakt bez problémů mohli žít v komunismu a v podstatě ho vyžadují - stádo běží společně a někdo mu diktuje, kam se půjde.

Když se demonstrovalo proti ACTA, byla jsem nadšená z toho uvědomění a ochoty "vyjít do ulic". Když si část demonstrantů proti ACTA připnula placky s podporou "jejich idolu", začala jsem střízlivět. Když ke mě pronikají zprávy o tom, jak jsou někteří lidé preventivně zavíráni, aby nemohli řídit svou demonstraci - tak mám pocit, že i tomu stádu je dovoleno jít stádovitě jen za těmi, co jsou schválení - tzn. podobně jako píše autor článku. A to mi chování prezidenta přijde vše jiné jen ne správné a korektní.

4 0
možnosti
TK

Paní Kanioková, mimo to minusování a plusování, napište taky něco, ať vidíme, že kromě čtení umíte taky psát

0 4
možnosti
TK

Nějak vašemu chráněnci klesá popularita

5 2
možnosti
Foto

Vďaka bohu za Váš blog!

Už som si myslel, že človek ktorý si tú manipuláciu neuvedomuje, ani neexistuje...

Ďakujem Vám za tú nádej... R^R^R^

13 5
možnosti
TK

Dobře že si to uvědomujete za nás. Děkujeme

3 4
možnosti
Foto

Tak to jste asi nestačil doběhnout, že?

7 8
možnosti
MF

Tak to je milostivá hodně trapná poznámka!

6 6
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik