Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

I42v67a 24R69a53k58o47v54á

23. 11. 2014 18:21

Proto také souhlasím s touto výzvou: http://www.branmeprezidenta.cz

4 3
možnosti
IR

I67v73a 88R68a11k66o33v30á

23. 11. 2014 17:58

Perfektně napsaný článek a přesně obsahuje, co se zde děje. R^R^R^

12 5
možnosti
JN

Článek je jednostranný, v jednom má však pravdu. To, co se dělo na Albertově, je jedna velká ostuda. Ostuda všech organizátorů, kteří si právě 17. listopad vybrali jako termín svých demonstrací. Organizátoři těchto akcí nemají sebemenší úctu k 17. listopadu - ať chodí protestovat proti Zemanovi každý den na Hrad, soboty, neděle, ale to by asi nebylo tak mediálně zajímavé. Zemana nemusím, jeho chování je hrozné, stydím se za svého prezidenta. Stydím se ale také za všechnu lůzu z Albertova, která nenechala promluvit zástupce akademické obce, nenechala studenty zazpívat hymnu a předvedla náš národ v hrozném světle a zneuctila na pietní akci. K České televizi se raději nebudu vyjadřovat, zkreslené, tendenční zprávy vůbec nepřispívají k obrazu nestranné televize, asi je to boj za pana Moravce, který v poslední době se Zemanem nevychází. Česká televize nikdy nebyla nestranná a její rádoby investigativní reportéři již svými nepravdami zničili nejednoho slušného člověka, nelze se tedy divit, že tento moloch nedokáže ani podat objektivní informace o tom, že na Albertově se sešla skupina lidí bez špetky inteligence a ohleduplnosti k významu obou památných 17. listopadů.

16 2
možnosti
MH

Pane Navratil a co takovýhle vyklad: "vsechna ta luza z Albertova" naopak nechtela pospinit vsechny ty obeti fasisticke a komunisticke diktatury aktualnimi ciny, politikou a mluvou cloveka, ktery soucasne diktatury bud bagatelizuje nebo jim primo nadbiha! Co je lepsi? Pasivni stadni prihlizeni pietni pretvarce ze v Rusku a Cine nejsou politicti vezni, ze Ukrajina neni obeti agrese? nebo autenticka reakce na 1 cloveka že s jeho lzivou propagandou nesouhlasime?? Jak by se asi zachovali dnes byvale obeti a postizeni obou 17.11. kdyby slyseli Zemana.....co myslite?

1 0
možnosti
MV

Proboha, co pořád někdo, včetně autora, má s těmi červenými kartami. Většina lidí si je vyrobila sama. Vystřihla, vytiskla ... Co je na tom poslušného?

6 8
možnosti
IR

I77v96a 41R77a55k50o86v74á

23. 11. 2014 17:58

A tomu věříte ;-D

4 4
možnosti
FS

čím více lze uctít památku lidí, kteří padli za demokracii a vlastní názor, než tím, že se o demokracii popereme, a to i vajíčky (i když by se to mohlo obejít i bez nich)...podle mně jsem naopak světu (a tě dalším prezidentům) ukázali, že se ještě umíme poprat o to, jak a kam naše země povede.... Z Vašeho článku cítím, že médiím nevěříte apriori a máte tendenci popírat to, co jsme mohli vidět a slyšet na vlastní oči... dejte mi prosím nějaký příklad, co Zeman udělal pro naši zemi dobrého? a máte snad pocit, že jeho chování, výrazivo, postoj k Rusku atd.. je dobrým způsobem reprezentace ČR???

10 3
možnosti
IR

I20v20a 61R50a71k66o23v13á

23. 11. 2014 18:00

Zeman pro naši zemi udělal dobrého dost. Musíte číst i na jiných servrech ne jen na těch, co jsou placeni za jeho dehonestování. A nebo také zapojit hlavu.

3 4
možnosti
Foto

J34i89r35i 62B51i24l78i31n39a

23. 11. 2014 1:21

Jestli nekdo zostudil pamatku studentu zastrelenych nacisty, tak to byly komunisticke mlaticky pred 25 lety. A pak Zeman svym lhanim. 

Obcane demokraticke zeme maji  pravo proti tomu tomu oplzlemu cloveku protestovat at se to nejakemu komunistovi libi, nebo ne.

5 5
možnosti

Jiří, šokuje mne, co komunistických názorů zde převládá, až jde z toho strach o naši svobodu a demokracii!

1 0
možnosti
VJ

Jednostranný pohled a nesourodá snůška nářků. Nechápu tu karmu.Rv

7 5
možnosti
Foto

J71i59r94i 39B37i23l60i29n13a

23. 11. 2014 1:16

Komunisticti dedeckove delaji prescas.

4 1
možnosti
MH

No nevím kde začít. Podezříváte druhé lidi z toho, že se nechali zmanipulovat, ale sám opakujete nesmyslné manipulace Zemana ohledně pražské kavárny. Za prvé společnost není rozdělena na kavárnu a hospodu, na příznivce Karla a Miloše. Oba nedostali v prvním kole dohromady ani 50%, takže lehce nad polovinu voličů z nějakého důvodu chtělo jiného kandidáta v prvním kole a druhém kolem vybírali menší zlo. Je otázka jak by vybírali dnes. Za druhé k té Praze, Karel dostal v druhém kole přes dva miliony hlasů z toho v Praze jenom cca 380 tisíc, Proč se neustále necháme rozdělovat na pražáky a zbytek, zaměstnance a OSVČ nebo teď na kavárnu a hospodu? Pokud něco je znakem, že jsme skočili politikům na lep, pak přijmutí tohoto dělení. Přitom, když vyjdete ven, žádnou dělící čáru mezi lidmi nenajdete. Také bych řekla, že spíše než o zmaminupulovaný dav se mojlo jednat o lidi, kterým vadili poslední projevy prezidenta ať už o nutnosti učit se od Číny stabilizaci společnosti, bagatelizaci ruského vměšování do suverénního státu Ukrajina nebo naprosto zbytečné vulgarismy v do té doby důstojnému pořadu s historickou tradicí Hovory z Lán. K ničemu z toho prezidenta média ani světoví bankéři nenutili. Formu toho prosestu klidně také zkritizuji, červené karty dobrý nápad, pískání zbytečné a házení věcí pro mne za hranou, ale když jsem viděla v TV tu spršku, tak na to stačí cca 5-10 lidí s platem vajec, zatímco demonstrovalo několik tisíc. Sama osobně nemám problém Zemana pochválit, pokud si to zaslouží a stejně tak ho zkritizovat. Pokud bychom ale nepožadovali po našem prezidentovi, aby byl méně pomstichtivý, nepoužíval vugarity, nerozděloval společnost na dva tábory, byl střídmější, omezil alkohol a důstojněji zastával svůj úřad, pak bychom měli opravdu malé nároky.

11 5
možnosti
FK

Udelalo se mi spatne. CR je nejvic rovnostarska republika v Evrope. Dane jsou 75% a vy si stezujete, ze tohle je kapitalismus? Tohle je socialismus az komunismus. Naprosto neskutecne.

5 1
možnosti
MK

M50i28l81a18n 97K49e17s77l

22. 11. 2014 21:26

Strelil na lišku,trefil Maryšku-to se celkem rýmuje.Hodil vejce na Zemana,trefil Gaucka-to se už vůbec nerýmuje-to je blbé.Proč ti Pražáci dělají,co neumí.Na řeči a manifestace jsou výborní.Masaryk,Hitler,Brežněv,Gagarin,Jakson a mnoho dalších by mohlo povídat.Nemyslím,že se v Praze nyní sejde Obama s Putinem.Budou mít strach z pokračování:Strelil na Putina a trefil Obamu,Obama už leží na bríšku.Nevím,co se s Prahou děje.Vždyť už jsou tak nemožní,že nejsou schopní z vlastních řad ani zvolit starostu.Po Hanáku z Holomóca jim bude starostovat baba z Prešpurka.

2 2
možnosti
TK

Už jste si vzal dnešní prášky?

4 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik