Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J78i75ř97í 78K88o54b10z63a

25. 11. 2014 0:25

Když čtu ty příspěvky, padá na mne hrůza jak to vymývání mozků funguje. Jak se morální vakuum koncentruje do touhy být součástí něčeho rádoby pozitivního /vypískat vulgárního prezidenta/ bez schopnosti dohlédnout na konec toho, co to vlastně dělají a komu slouží za užitečné idioty. Je to beznaděj. Banda zmanipulovaných prosťáčků si vylila své komplexy a svou mizerii házením vajíček a řvaním jak na fotbale. Bože nás chraň až tomuhle bezduchému davu se postaví do čela nějaký fírer.

10 11
možnosti
MP

Beznaděj je zvolit si prezidenta, který nám dělá v civilizovaném světě jen ostudu.

5 5
možnosti
JP

Jste docela ubožák, já cítím starý bolševický smrad z Vás. Nikdy u nás nebyla tak vysoká životní úroveň jako dnes, nikdy u nás nebyla taková míra svobody jako dnes. Obviňujete sdělovací prostředky, ale ve skutečnosti jim chcete diktovat, co mají a nemají vysílat. Mimo jiné jsem viděl i reportáž z předem ohlášené demonstrace na podporu Zemana na Klárově - mohlo tam být pár desítek lidí...Mohl jste jít demonstrovat tam nebo zorganizovat jinou demonstraci, od toho máme svobodu. Zemanova bezzásadová a proruská zahraniční politika je děsivá, bylo dobře, že se v zahraničí  dozvěděli, že jeho postoje vyvolaly odpor značné části české veřejnosti.

11 9
možnosti
MP

Od ČT jsem čekal, že bude veřejnoprávní, že nebude manipulovat lidmi, že se bude snažit být nadstranická. Mýlil jsem se. Už se na ní fakticky nedá dívat,  jak tendenčně popisuje události, jaké jim dává komentáře,  jak opakovaně útočí proti prezidentovi a nepřímo dává podnět ke stále novým atakům. Husákovo Rudé právo naruby, nová Anticharta i s podpisy akademiků. Přece si nedáme od prezidenta rozvracet republiku, ohrožovat naše přátelství s USA!

Proto považuji výše uvedený článek za výbornou analýzu naší situace.

8 5
možnosti
MP

To je teda síla...!  -  Jak vystřižené z Rudého práva - už chybí jen odstavec o znárodnění a výzva k třídnímu boji proti inteligenci... Ale moment, to tam vlastně je.

9 5
možnosti
OJ

Já nejsem příznivec těch co chtějí odvolávat Zemana, protože si dovolil přeložit název Pussy Riot, nebo že vede nezávislou zahraniční politiku. Ale určitě bych nebránil odpůrcům Zemana svůj odpor projevit. Tak jako 17.11.1989 byl zneužit den studenstva a oslavy událostí roku1939, tak nyní byl zas zneužit (využit) rok 1989. Co na tom? Myslím že lidi mají právo protestovat proti čemu chtějí, při jakékoli příležitosti... I Palachův pohřeb byl takto využit.. Druhá věc je, že tiskla-li červené kartičky US ambasy, veřejnost by to měla vědět... Aby věděla odkud vítr fouká a kde se berou barvy pro barevné revoluce...

4 4
možnosti
Foto

S těmi kartičkami si už uřízl kšandu s. Sergej Kondakov. Najděte si.

4 0
možnosti
VO

V26i24t 89O82t60a18h96a24l

24. 11. 2014 13:37

Tohle je totiž typický Čechistán. 

Prezident Zeman se svým typicky zemitým způsobem vyjádří jako buran a hulvát v Hovorech z Lán (bez ohledu na to, že měl v mnohém pravdu).

Reakce Rudokaretníků pak ukáže ještě vyšší úroveň hulvátství a buranství. 

Čímž jen dokážou, že mají právě takového prezidenta, jakého si zaslouží. 

A Zemanovi jsou k smíchu stejně, jako byli k smíchu protestující Klausovi po jeho amnestii. Zeman, stejně jako Klaus ví, že křiklouni na náměstí je z presidentského piedestalu nesesadí, tak jako to udělal dav na Majdanu. Takže dělajíc si srandu z  voličů spokojeně dokončí svůj mandát a odejdou do politického důchodu odkud si občas rýpnou do svého nástupce jen tak ze cviku, aby nezmizeli z plátků bulváru  trvale. O nic jim totiž už nejde, v dalších volbách už kandidovat stejně nebudou.

1 4
možnosti
TK

A proč jste to celé psal?

1 0
možnosti

Pane Tomáši Grohe, jestliže jste na Albertově stál jako opařený, tak jste si v tomto stavu asi více než pravděpodobně nevšiml, že ta tisícovka lidí pískala a protestovala proti výrokům a chování prezidenta republiky M. Zemana při jeho vstupu na tribunu a při jeho sebestřetném projevu. Při projevech ostatních prezidentů tisícovka lidí uctivě naslouchala, naprosto mlčela a odměnila jejich projevy souhlasným potleskem. Ta tisícovka lidí na výzvu ne českého prezidenta Zemana, ale na výzvu prezidenta Maďarska uctila památku obětí minutou ticha. To jste si při své opařenosti také asi nevšiml, že český prezident ani nepožádal o minutu ticha za oběti a musel to udělat někdo jiný. Co se týká ostudy Česka v zahraničí - přečtěte dodatečně zahraniční tisk, čí to byla ostuda. Česka určitě ne, ale hulvátství českého prezidenta je tam citováno často. Samozřejmě v ruském tisku, je ke čtení asi něco jiného. Třeba to, že byl Miloš Zeman disident, bojovník za práva lidu  atd. atd. Z Vašeho článku je zřejmé, že podporujete pana Zemana v rozdělování státu. Ano, to dokázal oproti svému prezidentskému slibu. A teď ještě "pražská kavárna" proti "IV. cenové skupině". Bravo. Co můžeme čekat dalšího?

11 8
možnosti

Kde se bere ta inteligentní desinformační kampaň?!?

Není ti divné, že tolik lidí se staví proti české republice, proti Evropské unii, proti Obamovi a stojí v úctě před komunistickými jistotami, před Putinem, před ruským impériem?

Co se děje v této naší společnosti?!?

0 0
možnosti
JR

J22a79n 78R59i23c80h33t63e73r

24. 11. 2014 10:17

Diskutujete-li ve skupině "Právní stát", pak by bylo rovněž na místě ptát se, proč policie nezasáhla proti tak jednoznačnému porušení zákona včetně ústavního pořádku... bohužel mnozí lidé se domnívají, že "máme svobodu, tak si můžu dělat co chci".

A policie se bohužel bojí zasáhnout (jakkoli je docela chápu)

5 1
možnosti
LG

Souhlasím s první polovinou, tu drohou moc nechápu. Ale je fakt, že to zneužití 17. listopadu na podobné rádobydemokratické frašky a "napomínání" přímo voleného(!) prezidenta mi taky přijde pitomé.

8 1
možnosti
KS

Že byl jednou zvolen neznamená, že se k němu společnost nemůže dál vyjadřovat. Hitler byl taky zvolen.

7 5
možnosti
MV

No víte, já tam byl. Tedy na Národní. Našel jsem si to na Facebooku a karty vytiskl na tiskárně přes powerpoint na fotopapír. Většina mých přátel to tak udělala také, ale někteří si ty karty vystříhli z něčeho červeného. Přítelkyně mého syna dokonce měla karty zalaminované, z domova .... Víte, my opravdu nepotřebujeme, aby nám někdo rozdával mávátka ....

10 4
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik