Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a32n 34H24l54e29d57í88k

29. 11. 2014 22:04

trvalé zdražování proletariát se svými  středuly a grebeníčky toleruje, žádné stávky, protesty, kdyby tam seděli Klaus, Nečas, Kalousek--- to by bylo řevu. Lidový vypravěč pan Zeman by měl pokračovat se svými bonmoty a neměl by chránit agresora z Kremlu. -- Zeman ignoruje prohlášení vládních úředníků, kterým už mnohokrát uniklo, že krvavou revoluci proruských elementů, Kreml silně podporuje zbraněmi, lidmi a logisticky.

0 1
možnosti

Jsem překvapen neplodnou polaritou naší společnosti!

Chtěl jsem Ti napsat: Tomáši, nic jsi nepochopil!

Ale Ty jsi velmi inteligentní, dokážeš velmi jemně používat slov, aby měla maximální efekt. Seješ jed nedůvěry k české společnosti, k české inteligenci, k českým vzbouřeným citům. Proč? Co je Tvým cílem?!?

:-)

0 1
možnosti

Je dobře vidět, jak se pravda-láska po prvním pádu z hradeb vzpamatovala a už stavějí nové štafle. :-)

2 1
možnosti

Motáte to dohromady. Zeman představuje všechno to špatné co se tu za 25 let dělo a děje, ale když proti němu někdo protestuje, tak je to špatně. Je úplně jedno kdo ty karty zorganizoval, ty lidi tam přišli kvůli Zemanovi. Ty karty byly určitý symbol. Prezidenti ostatních zemí zjevně pochopili o co šlo a pokud ne, jejich chyba.

2 6
možnosti

Prezidenti ostatních zemí taktně mlčí, kdyby promluvili vám by se to nelíbilo. Vy asi víte všechno nejlépe.

4 1
možnosti

Taková koncentrace zprstuvycucaných řečiček na centimetr čtvereční, to se hned tak nevidí. Oblíbené ohánění pražskou kavárnou lze jen ignorovat nebo kontrovat zasmrádlou putykou. Nejvíc mi ale zůstává rozum stát nad pohoršováním prozemanovských aktivistů ohledně údajného TISKU červených karet. Tito jedinci asi nikdy neviděli klasický A4 papír červené barvy, jehož hodnota je cca 20 halířů a dají se z něj vyrobit 4 červené karty formátu A6 v ceně 5 haléřů. Pokud by tedy organizátoři rozdali při hodně nadsazeném odhadu 10 000 karet, pak do toho museli zainvestovat 500 korun. To je opravdu cifra hodná debat na téma, kdo to platí. ;-D Podobné úrovně jsou i další argumenty. Zemanovi příznivci prostě nedokáží žít s představou, že jejich idol odporuje vnitřním hodnotám tolika lidí prostě proto, jaký je a jak se chová. Žádná mediální sugesce, žádná vláda CIA, žádná Schwarzenbergova pomsta. Už se proboha probuďte.

10 2
možnosti

I ja cejtim smrad a hruzu...ale s prominutim z nebetycny hlouposti argumentů clanku i jeho (ne)cekane karmy a ctenosti...Ma cenu na to vubec reagovat? Nestoji za vsemi temi stesky, korupcí a systemem co vysava a krade, kde se da PRAVE HLOUPOST TAKOVYCH, KTERI ZEMANA,KLAUSE A PODOBNE RUSOFILNI LHARE A NEDEMOKRATY VOLILI A VOLI??? nebo obhalují? Naopak, ta protestujici kavarna pouziva hlavu a vi jake nebezpeci v takovych lidech drime.Tichy, slusny protest?? nenechte se vysmat,z toho prave lide typu Zemana a Klause tyji, ze slusnosti protistrany.Vajicka byla na miste.

Bohuzel hranici zapadni demokracie a vychodnich poslusnych totalit tvori pomer premyslejicí/mene premyslejici vetsiny/mensiny.pouziji nadpis a zaverecne slova lepsich (i kdyz mene ctenych) blogu: "Pražská kavárna versus Vysočinská hospoda." "Odvolejte Zemana.A kdo přijde pak?:"Majorita jej zvolila z mnoha kandidátů, dala mu jeho mandát. I přes jeho ohroublost, aroganci, zálibu v pití. Nebo možná i proto.Je obrazem svého národa. Nebo alespoň jeho většiny. A většinu nelze jen tak odvolat."

10 2
možnosti

Rusofilní lháře? Chce to, jak píše klasik, omévat přirození vlažnou vodou  a třít froté ručníkem. Klasik již nepopisuje, od kterého místa na těle má postižený začít.

0 1
možnosti

Došel jste k tomu sám, nebo vás platí ruská ambasáda? (To je ironie, kdyby to někdo nepochopil, bohužel řada lidí nedokáže vstřebat fakt, že někdo dělá něco z přesvědčení.) Jo a civilizace (aspoň) ta západní se fakt nebortí a fakt nekolabuje.

4 3
možnosti

V roce 1989 zneuctili památku studentů z roku komunisté, StB a KGB a síly, které stály za projektem "vyprovokovat v Praze barevnou revoluci". V roce 1989 se demonstranti mohli dopouštět násilí vůči bolševické policii a bylo by to v pořádku, jelikož bylo co bolševikovi vracet. Přesto to byli bolševici, kdo se opět dopustil násilí.

25 let po roce 1989 - nikoliv po revoluci, jelikož revoluce to nebyla, byl to puč a podvod, který spáchali bolševici společně s disidenty (kterým větší část společnosti věřila a věnoval jim morální kredit, který oni prošustrovali) - stejné síly stojící v pozadí hrají stejnou hru. Dvacetiletí asi těžko vědí o tom, že StB a bolševická vojenská kontrarozvědka měly odborníky na dezinformace. A tito lidé se zásluhou Václava Havla přirozeně ztratili a veřejnosti není známo kam. Ale ti zasvěcenější vědí, že se ztratili do BIS, že nadále pracují pro ministerstva vnitra a obrany, že je využívají zbrojařské firmy a že zbrojařské firmy si pěstují vlastní politické síly.

Takže po celých 25 let tady funguje čím hůře tím lépe, Václav Havel do konce svého života tepal chytré moudrosti o blbé náladě. Ale tu blbou náladu neustále vyvolávali ti, se kterými se spojil a s kterými veřejnost podvedl.

Letošní vajíčková válka byla dobrým obrazem smradlavé frašky z roku 1989. Ale ten smrad zasáhl jak do roku 1939, tak do dnešní doby.

Autorovi karma, bolševikovi palec dolů. A může se klidně honosit šlechtickým titulem.

5 3
možnosti

To je ale pořádná blbost ... autore autore, to tam nebyl záchod nebo jste to nestihl, když jste cítil takový smrad? No jo, poslední dobou všude slýchám to "užiteční idioti" .. skutečně tak nazýváte lidi kteří se nebojí dát najevo protest? Skutečně jsou lidé, kteří chtějí dát v demokracii ( kdyby vám toto slovo nic neříkalo tak si ho vygooglete ;) prostor svým názorům hodni takového označení? Třeba ano, třeba ne, jistě vím jen jedno .. autor a jeho přikyvovači jsou zcela neužiteční idioti, zmanipulováni ruskou propagandou a zcela zcestnou představou o moci a cílech hrozné americké ambasády ... vy někomu nadávejte do ovcí, když poslechnete vše co komunista na záchodě vytlačí ... No, bohužel nejsem z Prahy, jinak bych tam byl a prezidenta vypískal taky. (A to se mi ani neozvali z té americké ambasády a nepozvali mne, jsem tím trochu zklamán) A byl bych s radostí další užitečný idiot ... s tímto pocitem zdravím vás, neužitečné rudé idioty .. ;-)

10 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS