Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZG

Moc pěkný článek...děkuji....

2 0
možnosti
JP

J60o43s80e64f 37P83o71t46r

27. 1. 2015 21:50

Pane spisovateli,

nezapomeňte na to, že žijete v kulturním okruhu, který zde vytvořili vyznavači marxismu leninismu. Ti v podstatě na základě falešné vědy vytvořili nové náboženství, náboženství nesnášenliné a žárlivé na všechny jiné názory, přičemž hlavním nepřítelem bylo křesťanství. Je to logické, potřebovali vyčistit térén pro sebe. V Rusku podle Solženicyna za tím účelem zavraždili na 55 milionů lidí. Jeden z důkazů pro  náboženství  je i to, že jeho vyznavači ještě dneska oslavují a adorují mrtvolu svého zakladatele

Před šedesáti léty toto nové náboženství opanovalo i české země a tvrdým totalitním vymýváním mozků, spojeným  s polopravdami, nepravdami, lží, a pomluvami diskreditovalo hlavně katolickou církev. Po sametové se změnily majetkové poměry ale nikoliv reálně socialistické myšlení lidí,  zůstala hrubě překroucená historie a vytvoření falešných nenávistných bloků.

Váš popis kardinála Duky je emociálně nenávistný. Proč? Proč ho nenávidíte ? On vyvraždil ty Indiány ?(což je ovšem dost diskutabilní), nebo vám sved milenku  ? (on byl také!! za komunistů zavřený).

Je jasně zřejmé, že jako většina českých obyvatel, i vy mále pozůstatky totalitního výmývání mozků.

0 1
možnosti
JP

J88o71s51e28f 11P31o81t93r

27. 1. 2015 23:35

Vy srabe, ani jste se nesnažil reagovat. Jsem zvědavý na vaše další výplody.

Uvědomujete si, že i většina vašich ostatních myšlenek  v tom článku jsou mimo realitu?

0 1
možnosti
JS
PV

Velmi rozvážná úvaha. R^ Je tam několik věcí, které vidím jinak - podstata víry jistě není o vyvraždění byť jednoho člověka, to si přimyslel prelát a jeho poskok - ale podepisuji.

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik