Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M78i62l35a42n 62R23a71d75e77k

17. 12. 2014 20:08

blogy na tema sankce Rusko zoceli a jejich ekonomika posili a Zapad bude na kolenou a prilezou k Putinov s prosikem uz nejsou v mode?

5 0
možnosti

Úroveň diskuze nemůže už z principu o moc převýšit úroveň blogu :-)

0 0
možnosti
Foto

Nebojte, jen co Amíci dodají Kremlu ty raznice na zlaté rubly, uvidíte ten fofr.

5 0
možnosti

Promiňte, ale snad mohu jen dodat tak mladý a tak hloupý

6 2
možnosti
Foto

To je jeho normální projev. Otázka, jde-li o tok myšlenek či prostý Brownův pohyb.

5 0
možnosti

Autorovi článku mohu poradit, pokud věří tomu, co napsal, jako investiční příležitost nákup rublu. http://www.kurzy.cz/kurzy-men/nejlepsi-kurzy/RUB-rusky-rubl/  Nakoupený rubl je možno v Rusku uložit asi na 15% úrok, a pak po strmém růstu vyměnit za koruny. Obchod má jen tyto 2 rizika : 1. Nepodaří se trefit minimum rublu, rubl může klesat dlouhodobě i po novém roce. 2. V reakci na paniku zruší Rusové směnitelnost rublu, majitelům rublů neumožní zpětnou výměnu nebo nákup lukrativních komodit, ale dají k výběru jen nákup samovaru nebo dřevěných figurek.

7 3
možnosti

L26e73o 65W58o69l93f

17. 12. 2014 8:48

Ekonomem prokazatelně nejste. Jenom chytáte na netu lelky.

5 1
možnosti

1. Média rozhodně včera dávala více prostoru masakru v Pákistánu než pádu rublu. Vím to moc dobře, protože jsem celé odpoledne sledoval hned několik informačních zdrojů. Například idnes měl celý den Pákistán jako hlavní zprávu, zatímco zpráva o pádu rublu se v hlavním výběru objevila až k večeru. Podobně televize informovaly vždy nejprve o Pákistánu.

2. Pokud Rusové opravdu začnou prodávat plyn za rubly, tak si zatlučou poslední hřebíček do rakve. Kde ty rubly vezmeme? Co je to za hloupou otázku, copak jich na burze není totální přebytek? A za co asi budou Rusové nakupovat dovozové zboží (tedy prakticky všechno) když za plyn dostanou rubly? Že by pak museli ty utržené rubly vzít a na burze je vyměnit za dolary/eura? Takže ono to s tím ohromným posílením rublu nakonec nebude tak horké, že? :-)

13 2
možnosti

Bude to jako s Petro dolarem. Nejdrive si musite nakoupit Dolar/Rubl a potom tim zaplatite zbozi. Na tomto je postavena Americka ekonomika. Je malo dolaru natisknou se. Rubl ale ma byt podlozen zlatem. (puvodne to bylo i s $) nez ho bylo malo. A proto ja tady tato mnenova valka s podporou Chiny na strane  Ruska. 

;-€;-€

2 5
možnosti

.Před chvílí jsem četl na Hlasu Ruska titulek - Dolar a euro klesly.Ještě,že máme média,které nám nelžou....:-)

6 2
možnosti

Kdy má přijít ten kolaps dolaru a strmý růst rublu ? Abychom se mohli přesvědčit ? Zatím mne jako nejvhodnější termín kontroly připadá 1. Apríl 2015. Kdyby měl ruský stát tak velké dolarové příjmy z plynu, tak by za ty dplary mohl nakupovat ruble, cena rublů by neklesala. Je naprosto hloupost si myslet, že se něco změní jiným výběrem měny obchodu, kupci asi nikdy nebudou ochotni nakupovat nad světovou cenou komodity, skoro každá měna je svým tržním kurzem směnitelná, rubl, dolar, zlato rozhodně nejsou vyjímkou.

7 1
možnosti

Dodal bych. Když se Putinovy nelíbí dolary, tak má možnost se jich okamžitě zbavit, nakoupit třeba zlato. Problém ovšem nastal v tom, že mu měnová krize nastala v době, kdy zlato nemá vysokou hodnotu, kdy hlavně ruští panikáři nakupují dolary .... Diskutovaná změna měny obchodů s plynem se nejspíš bude týkat jen některých zemí, cena bude stejně vypočítávaná na základě dolarové ceny plynu na světových trzích.  Kupec si za dolary koupí ruble, za ty plyn. Rusové pak už nebudou potřebovat směňovat dolary za ruble, ale naopak, z důvodu nákupních potřeb zboží, budou za ruble shánět dolary.

5 1
možnosti

Je důležité udržet nějakou úroveň a v obraně Kremlu neopustit realitu a logiku. To se autorovi stalo. Když se všichni Putinovi hoši ztrapní blabolením, tak komu to prospěje?

8 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik