Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Šauerová, kdyby byla pravda co píšete, tak bych ANO volil. Bohužel strana, tedy majetek pana Babiše je jasně jeho strana a past na voliče. Již nyní jich třetina lituje, koho zvolili. Brzy to bude víc. Počkejte po Novém roce.

0 1
možnosti

Vynikající, krom toho, že pan Babiš touží velmi po tom, aby mohl stát řídit jako svou VLASTNÍ firmu , o něm vlastně vůbec nic nevíme. Snad pouze to krycí jméno. Pracovnící pézetek totiž byli do jednoho agenty STB. p.s. Nikdy se za to nebudu panu Babišovi omlouvat.

0 1
možnosti

Rv viz příspěvek za S.Novákem.

0 0
možnosti

R^

Je ovšem fakt, že Babiš NIKDY nesdělil své politické teze. Jen se můžeme domnívat, co je vlastně zač...

2 0
možnosti
Foto

J51a81n 72H49a42v14e17l48k70a

13. 12. 2014 16:20

Zcela výjimečně s vámi tentokrát souhlasím.

1 0
možnosti

Ještě dodatek, tato cesta poukazování na to či ono je tu už dávno vyšlapaná, to umí každý, ostatně tak to jsme byli i vychovávání totalitou, pojmenovávat stav či věci. Je potřeba činů, psát o tom co jsem fyzicky změnil a nebo  na tom pracujete ... .

1 0
možnosti

Česká klasika ... . Stát je potřeba vnímat jako lidi na konkrétních postech s určitou samostatností, odpovědností,jež jsou navíc kryti zákony a předpisy.

Sám Babiš na to tvrdě narazil a narazí každý.

Lidi na místo aby převzali sami odpovědnost tak jen poukazují na chyby ostatních. Jednak je potřeba hlouběji poznat nastavení celého systému a role zde a následně věci řešit formou občanských iniciativ.

Nejsme v totalitě kdy se to řešilo na sjezdech.

Lidi si zde vůbec neuvědomují ten tragický stav, kde naše společnost není schopna v sobě vytvořit silné osobnosti a je zde pád do stále horších kvalit politiků, jež se rekrutují jen z pojmenovávání věcí a ulice a vlastně nemají zkušenosti s komunální a vrcholné politiky.

Změny ve společnosti bez pomoci lidí a jejich zkušeností nelze provádět, jinak by to byla opět totalita.

Osobně bych všem těmto rádcům i společnosti pomohla tzv. léčba šokem, stát by ustoupil do pozadí a bylo by na lidech aby se starali o sebe a své rodiny a bez pomoci státu.

1 0
možnosti
Foto

"Jelikož" nemusí být jen součástí souvětí. Užíváme ho také na počátku samostatných vět bez souvětí, podobně jako "a",  "ale" nebo "protože", když se chceme pro větší srozumitelnost nebo zdůraznění vyhnout souvětí. Podle přísných gramatických pravidel "říct" není správně (správně je "říci"), ale užívá se tak často, že už to není chyba. 

A k tématu? Tam nahoře se to mění skoro tak často jako ponožky, škoda mluvit. Jak může dobře fungovat firma, ve které se hodně často střídají její manažeři? Přijde, odejde, nikdo za nic nemůže.

0 0
možnosti

No, velmi dobře, Tomáši. Dávejte ale pozor na gramatiku (a stylistiku). Věta, která začíná "jelikož", musí mít pokračování, vždy se musí jednat o souvětí, nemůže stát sama o sobě. A oslovujte 5. pádem. Zbytečně to kazí Váš projev a zdravé názory.

Karma. :-)R^

Pan Babiš nemůže říct, jak by si představoval zahraniční politiku země. Kamkoliv by se postavil, ztratil by voliče. Proto to nedělá a neudělá. Takhle může krásně čerpat zprava i zleva. Usuzovat se dá jenom z jeho jiných projevů. Mnozí lidé si již všimli, že zásadně kritizuje dobu POpřevratovou, zatímco tu PŘEDpřevratovou nikoliv, ba co víc, vidí v ní řadu kladů :

"V dobách, kdy naše vlast byla dobrou značkou, jivedli lidé, kteří něco dokázali. Dnes nás v politice zastupují vesměsbezejmenné figury, osoby nastrčené stranickými sekretariáty, politici, kteří okaždodenním praktickém životě většiny národa nevědí vůbec nic."

„Víte, jaký je rozdílmezi StB a BIS? Že BIS má mluvčího a StB, když zjistila, že někdo krade, tak hozavřeli. Tehdá se lidi báli krást. Když dneska BIS něco zjistí,tak si to přečte pan premiér, asi se mu z toho tak akorát těžko spí.“(Impuls, 8.12. 2011).

Že komunisté zahájili svoji vládu tím, že ukradli všechno všem až po poslední krámeček a políčko, nic. Ani v programu ANO o době před listopadem 89 není ani čárka, jakoby ani neexistovala. Je nutné si uvědomit, že i KSČM má dnes vprogramu jakési vymezení se vůči období let 1948-1989. ANO je prvnípolitickou stranou/hnutím, která toto období ve svém programu cíleně vynechává.

Pan Babiš je komunista z komunistické prominentní rodiny, to je třeba mít stále na paměti. Právě jeho osobnosta jeho stabilní názory na dobu před r. 89 dávají tušit, že se o žádnéopomenutí nejedná. A že v podobě ANO vznikla jakási populistická,postkomunistická strana. Pozor na ni.

4 1
možnosti

A ještě něco : Jde o stranu vůdcovského typu, která nemá jediného místopředsedu (další významný ukazatel). Poslanci ANO se ve valném počtu navíc chovají jako ovce. Nevěříte ?

Zde příklad hlasování z posledního týdne o návrhu na zařazení bodu, který by se týkal zahraniční politiky státu, na program jednání PS. Je dobré porovnat, jak hlasoval pan předseda a ostatní poslanci za ANO v prvním a pár minut poté v druhém hlasování :

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=60163

Hamáček : Hlasování má číslo 98. Přihlášeno 158, pro 80,proti 28. Tento návrh byl přijat.

Hamáček : Táži se, zda je zájem o kontrolu hlasování. Je zájem. Pan poslanec Zavadil.

Poslanec Jaroslav Zavadil: Hezké dobré ráno. Pane předsedající byl jsemproti, ale mám tam pro. Je to divné. Zpochybňuji hlasování.

Hamáček : Budeme opakovat hlasování o návrhu ... Zahajuji hlasování. Kdo je pro, ať stiskne tlačítko a zvedne ruku. Kdo jeproti?

Hlasování má číslo 100. Přihlášeno je 168, pro 58, proti 61. Tento návrhnebyl přijat.

http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?G=60165

:-)

1 0
možnosti

Vážený pane, proč jste takto nemluvil k panu Kalouskovi, když škrtal sociální dávky pro postižené lidi, pro matky samoživitelky, zkrátka pro lidi z nejspodněších vrstev naší společnosti, kterým pan Kalousek a jím podobní škrtali rozpočet na úkor jejich platů?

Pokud přirovnám stát k rodině, tak proč otec rodiny (v tomto případě celá vláda a parlament) se nesnažili šetřit, protože když si celá rodina vezme na něco úvěr, tak MUSÍ šetřit všichni a ne že rodina (jako všichni občani této republiky) budou šetřit a a otec (jako vláda a parlament) budou rozhazovat.

Vláda pod vedením Nečase a Kalouska NEŠETŘILA na sobě, ale na lidech, kteří mají víc než málo.

Kdysi nás ve škole učili, že kapitalismus je vykořisťování člověka člověkem a už TENKRÁT měli pravdu.Proč musí zaměstnaci dělat za minimální mzdu a podnikatel si vozí zadek v luxusním autě?Proč já, jako zaměstnanec, mám dělat v zimě (ve firmě zamrzá přes víkend limonáda v šatně a na dílnách musíme mít bundy z domova) a podnikatel ukazuje svoje ego, jak si dobře vede?

Takže zkuste nejdříve kritizovat podnikatele zdola (ale to se asi bojíte abyste nepřišel o místo..a v tom je tento systém zrůdný, protože dřív jsme sice nemohli kritizovat stranu a v vládu, ale jako dělníci jsme měli více práv a lepších podmínek k práci, dneska sice můžeme strany a vlády kritizovat, ale ve fimě musíme DRŽET HUBU, protože hrozí okamžité propuštění.).

2 5
možnosti

:-)  Ladislave, předešel jste mně !  R^R^R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3972x
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Seznam rubrik