Zásadní otázky kolem popravy v Paříži.

9. 01. 2015 0:32:57
Nedá mi to, abych neuvedl několik detailů ohledně zločinné akce v Paříži. Podotýkám, že to nejsou žádné soudy, ale pouze upozornění na některé zarážející okolnosti. Je totiž mnoho podivných věcí, které nabízejí zásadní otázku, zda to celé nebylo plánované naprosto někým jiným.
  1. Jestliže se experti shodují, že šlo o sebevražedné atentátníky, kteří byli překvapení, že se jim podařilo uniknout, tak na co měli neprůstřelné vesty?
  2. Pokud šlo o muslimské teroristy, tak proč najednou změnili naprosto postup popravy? Proč do dané místnosti nevtrhli, všechny nepostříleli a rychle nezmizeli? Nebo proč jednoduše nepoužili bombu, jak bývá jejich zvykem? Proč tam trávili čas vyvoláváním jmen a výběrem těch které odsoudili? Nakonec také jak mohli vědět, že se přihlásí ten pravý a neobětuje se někdo místo něho? Nebo jim tam snad prohlíželi doklady? Kde se v nich najednou vzala ta humanita k ostatním?
  3. Kdo jim dal informace, že tam budou všichni na poradě v určitý čas, když podle médií údajně ani nevěděli, který je to vchod?
  4. Jak si vysvětlit, že v tu dobu na ulici nebyli téměř žádná auta a lidé (v Paříži), ale na druhou stranu byli lidé v okně a na střeše a točili to? A stihli to i přes to, že měla akce trvat pár minut?
  5. Jestliže to byli osamocení vlci, jak nejprve uvedla média a jeden dokonce bezdomovec, tak kde vzali zbraně a neprůstřelné vesty? A pokud byli organizovaní a vycvičení, tak jak mu mohl vypadnout průkaz totožnosti v autě? A především na co by si ho bral, když by to byl sebevražedný atentátník?
  6. Pokud chtěli jasně poukázat na to, kdo jsou a proč to dělají, tak proč by se k tomu už jednoduše nepřihlásili? Proč by nechávali v autě totožnost, na ulici vykřikovali Alláhu akbar a přitom se maskovali?
  7. Jak si vysvětlit, že byl před domem osamocený muslimský policejní příslušník a neměl v ruce žádnou zbraň?
  8. Pokud se chtějí tedy obětovat, tak proč to už neudělali? A pokud chtějí uniknout, tak proč přepadávají benzínovou pumpu, když i primitiv, který by se chtěl ukrýt, by se choval naprosto opačně?
  9. S tím souvisí otázka, jak je možné, že když po nich pátrá celý stát a oni po cestě přepadnou ještě čerpací stanici se samopalem a stále v kuklách, tak že stále unikají?

K tomuto videu se nechci vyjadřovat, zvažte každý sám.

http://www.liveleak.com/view?i=44d_1420688937&comments=1

A ještě toto video, pro ty, kteří v tom stále nevidí nic zvláštního. Sledujte muže v neprůstřelné vestě na střeše, kde se tam vzal a co tam dělá? 3 policejní příslušníky na ulici, zatímco se zřejmě uvnitř provádí poprava. Na střeše si další lidé vypisují na telefonu a objevuje se další muž v neprůstřelné vestě. Proč se tedy muž v neprůstřelné vestě schovává, když se na ulici nic neděje, pouze tam postává policie? Záběr pokračuje na ulici, kde stojí 3 příslušníci policie, pak záběr na vteřinu zabere pouze zeď a během vteřiny jsou policejní příslušníci pryč a na ulici teroristé křičí Alláhu akbar a střílí někam do ulice. Přitom na France24 tvrdí, že je to přímý přenos!

Co tedy můžeme očekávat? Jedna možnost je ta, že budou dopadeni a vše se objasní. Druhá možnost je ta, že to je celé naprosto jinak a v tom případě nikdy tváře teroristů neuvidíme. Není třeba, protože se už doklady prokázali, takže buď skončí sebedestrukcí, nebo je uvidíme s pytli na hlavě.

Autor: Tomáš Groh | pátek 9.1.2015 0:32 | karma článku: 33.40 | přečteno: 9251x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.15 | Přečteno: 561 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 51 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.41 | Přečteno: 300 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 526 | Diskuse
Počet článků 45 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3971
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...