Proč se USA přiznaly k mučení? Všechno má svůj důvod.

9. 12. 2014 22:35:42
V politice se neděje nic náhodou, natož pak ve světové. Proč se tedy USA před celým světem obvinila z nelidského chování?

Nejprve je na místě dodat, že se tak moc nestalo a nestane. Podle zprávy o tom prezidenti nevěděli a pravděpodobně se to celé obejde bez trestů. Veřejnosti bude předloženo ani ne desetina výsledku vyšetřování z důvodů utajení, a protože USA nechtějí zbytečně „pobuřovat“ veřejnost.

Otázka zní PROČ? Proč právě v této chvíli, kdy na USA už tak vzniká tlak díky místním protestům a když se svět názorově rozděluje. V době, kdy Amerika bojuje o každého světového příznivce.

A co se tedy nabízí za odpověď? Největší pravděpodobnost je ta, že se USA snaží mediálně zakrýt něco daleko vážnějšího. Druhá pravděpodobná možnost je ta, že tím něco sledují a na něco se připravují.

Co by chtěli zakrýt? Například vyhlášení války Rusku Obamovým režimem pod názvem Vnitřní rezoluce 758 https://www.congress.gov/bill/113th-congress/house-resolution/758. Tuto rezoluci schválil americký Kongres 5. Prosince tohoto roku a to bez jakéhokoliv povšimnutí veřejnosti. Zkrátka bez vědomí amerického lidu a za mediální tichosti. Taková tichá facka z nebe a zrovna ve chvíli, kdy Amerika zaplavila světový tisk o tom, jak zhřešila, jak nechtěla a jak se napraví.

USA s tím vyšly na světlo, kdy internetem proběhla zpráva o údajném varování ze strany francouzského prezidenta Hollanda k Vladimíru Putinovi o chystané akci USA. Zpráva obsahuje zhruba to, že francouzský Generální direktorát pro vnější bezpečnost (DGSE) zjistil, že Obamův režim plánuje „spektakulární teroristickou událost“. Tedy událost masivního teroristického významu, za kterou pak má být uvalena vina na Rusko. Teroristický útok by se měl odehrát v USA a měl by být záminkou k odsouzení Ruska k záhubě. Prezident Holland měl uvést, že by to mělo katastrofální následky i pro Francii. http://www.dw.de/hollande-to-meet-putin-in-surprise-moscow-visit-reports/a-18113463

Těžko může někdo takovou zprávu ověřit, ale je zajímavé, že se objevila ve chvíli, kdy americký Kongres přijal takovou rezoluci a ve chvíli, kdy USA vyšly s vlastním usvědčením, přičemž upozornily, že se obávají, jaké reakce nastanou směrem z Islámského státu, nebo Ruska. Zřejmě všechno náhoda.

obama-holland-putin.jpg

Zprávy nelze nijak ověřit, ale přesto Putin dnes ráno vydal rozkaz k okamžitému rozmístění mobilních vzdušných obranných systémů S-400 Triumph a Pancir-S1 a radarové stanice Kasta do centra Moskvy.

Pravděpodobně jen další konspirační teorie pro pobavení kavárenských diskutérů. Také bych to tak rád viděl, ale bohužel těch ALE stále přibývá. A určitě ne k lepšímu konci.

Autor: Tomáš Groh | úterý 9.12.2014 22:35 | karma článku: 38.03 | přečteno: 5075x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Horst Anton Haslbauer

Trojlístek a rodí se Ruksak

Pomalu jsme s Harrym k sobě nalézali cestu. Zjistili jsme, že vysíláme na stejných vlnách a na ty samé vlny byl naladěn i Mirek Picka. Začali jsme hledat jeden druhého, i když povahové vlastnosti jsme zcela totožné neměli.

29.3.2024 v 16:36 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 11 | Diskuse

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.40 | Přečteno: 630 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 54 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 305 |
Počet článků 45 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3971
Píšu o všem čemu (ne)rozumím.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...